Tisdag natt

Alltid när jag är hemma i Viken så badar jag, och badar och badar och badar. Jag planerar baden så jag kan bada istället för duscha. Inget klimatprat nu, jag duschar så länge så det drar lika mycket som bad. Man kan inte duscha kallt i 5 min för världens skull.

Man måste ha skum. Muminskummet är det bästa efter min erfarenhet än så länge. Det håller hela badet ut och man kan bygga skulpturer av det.
Men det bästa med badet är när man sätter duschslangen som om man ska duscha i badkaret och sen ligger ner och får som ett regn över sig. Det blir väldigt mycket vattenånga och det är tungt att andas ibland. Fast upplevelsen är som att bada i ett litet vattenfall i en regnskog, det är en helt ny värld som regnar fram i badrummet.


Mer än att bada när jag är hemma nu är att jag syr en del. ser ganska mycket lost (femte säsongen är mycket adrenalin), idag började vi att åka spark, det ska vi även forsätta med och om några dagar kan man gå till öarna utanför oss för då är isen tillräckligt tjock. Oh.

Torsdag

En sommarpratare sa i sommras,
Den som håller mitt hjärta måste vara rädd om det. Annars håller jag det bättre själv.

Det tycker jag var så fint.

The beginning of Oslo

Jag har det bra.
Dagarna går fort och jag jobbar varje vardag. Först på dagis och vissa dagar sittningar på ett café. Då jobbar jag 16 timmar per dag.
Det går bra.

Fast min kamera har helt gått sönder,
ladningssladden till mobilen funkar inte, så jag laddar genom datorn.
Sen har chipet hoppat ur visakortet. Är det inte lustigt?

Det gör dock inte så mycket, jag har det bra iaf.

Två roliga saker

Som förhöjer stämningen varje gång jag tänker på dem.

1. Jag har en kompis vars bror har samlat tusenlappar i en stor bunt. Han sitter ibland och drar med fingrarna igenom bara för känslans skull och sen stoppar han tillbaka dem i det tomma videobandet där han förvarar dem.

2. Det finns tydligen en Edward Cullum-dildo som är kall och glittrig, precis som Edward själv.