Tjing

Lyssna på denna medans ni läser, som i´m yours-trallvänlig men med en tjej.


Jag har tänkt skriva detta länge, men som Jessica skrev för ett tag sen på sin blogg,  "jag är inte död, jag bara lever väldigt mycket! "  och sen har jag även jobbat minst 14 timmar varje dygn de två senaste veckorna. Så..

Jag har tänkt länge på alla samlingar man har och har haft, jag skriver listor på allt jag samlat på för att inte glömma bort roliga samlingar. Ann, min enda tjejkompis i Oslo, berättade att hon samlade på harbajs när hon var liten. Var ute i skogen och samlade och samlade. Tillslut hade hon jättemycket och då slängde hon allt i en damm för att se om de flöt. Det gjorde det.

Min senaste samling är på cocacola kapsyler, för i de norska flaskornas kapsyler står det saker. Typ, "du ser skön ut i kväll", "byt frisör" och "mygga söker blodgivare" bland annat. Jag älskar när folk beställer cola så samlingen utökas och skrattar sanslöst åt vissa. En gång ska jag radda upp alla här. He!

Spelas sången i Svensk radio btw? Radion vi lyssnar på, på jobbet spelar gamla klassiker, denna och norges eurovision bidrag som är sjukt bra för att vara eurovision. He!

Sen har man ju alltid hört att norskor ska vara så snygga. Men jag kan intyga att norrmännen är lika heta, om inte mer. Jag vet fyra jag vill dejta nu och jag vill inte offra nån, tänker mer leva efter mottot, det man inte vet om har man inte ont av.

Sen också, alla tjejer är hjärtligt välkomna att hälsa på. Trodde aldrig jag skulle sakna tjejkompisar så mycket. Jag vet, man tror att det är så skönt att bo med killar och bara umgås med killar och bara jobba med killar, men jag vet nu. Det är inte som man tror på långa väger och jag har nu erfarenhet och en stor analys av detta. Men den berättas bara muntligt.

Bortglömda bilder i kameran


En dag på sensommaren 08, då jag och Mich bakade pankakstårta. Det var dock inte så fantastiskt gott som man trodde, tyvärr.


En tidig morgon i uddevalla så hade nån haft väldigt kul att sätta partyhatt på alla skylt och affischmänniskor.


Rummet på Röa





Här är min utsikt och mitt hem. Bra skulle jag säga.

Måndag


Fin bild va?

Jag har börjat fundera på om jag ska bo i New York. Kanske nästa vår. Eller kanske kanske hösten.
Spännande tanke!

Mail från anna och annat

Anna upplyser mig ofta om allt hon snappar upp och idag fick jag ett fantastiskt mail.

"hallå vet du?ingen aning om huir sant detta är men jag hoppas verkligen att det är sant. grejen är den här:min kompis berättade för mej att det finns en kille som går fordon i uddevalla, och som har mvg i allt. i betyg från högstadiet och i alla avslutade kurser. men han går fordon eftersom han verkligen VERKLIGEN VERKLIGEN vill bli busschaufför när man blir äldre. det är hans störtsa dröm. jag känner att det lär vara världens underbaraste människa om han finns.!"

Jag älskar sånna männsikor som bara gör som de själva vill och inte tar åt sig förmycket av vad omgivningen tycker de borde göra, för håll med mig med om att många måste påpekat att han borde göra nått med sin talang.


Denna veckan har jag jobbat på samma ställe hela tiden. Jättebra fik på högskoleområdet och så jag jobbade med en störtskön tjej som jag ska jaga för att hålla kontakten med. Jag behöver tjejkompisar! Det är väldigt mycket män nu. Bara män om man ska vara noga.

Nu när jag varit här i 1,5 månad har man börjat märka lite av de små små skillnaderna. Sånna skillnader man älskar att märka. Idag tänkte jag på att norrmän är mycket mindre kräsna än svenskar. Många svenskar är väldigt "kan ni ta bort löken och majsen och så vill jag ha det och det och absolut inte det" istället för att beställa och sen ta bort det själva. Än så länge har jag bara varit med om det en gång här och då var det en unge som skulle ha det och inte skulle ha det.



Sist ett av mina favorithus i Oslo. Oslo är mycket finare stad än jag visste och trodde.
Jag älskar det.

Uppdatering 1
I Onsdags jobbade jag även tolv timmar, från 15-03 och utan rast. Det var tungt och från hälften av passet till slutet innebar att sköta en personalfest där en av Norges kändaste artister (enligt chefen) spelade.

He!
Fast jag minns inte vad han hette.

Uppdatering 2
I Onsdags satt vi även i poolen och solade med snö runt omkring. Det var som att vara på solsemester utomlands, fast i Norge.