weiwei

1.
Idag har jag och Anna klättrat i berg. Två stycken han vi med. Och snart tar vi fler, Uddevalla är fint att se ovanifrån.

2.
Jag lyssnar just nu på allan ekvalls visor. Det ska jag börja göra oftare.

3.
Idag hittade jag och Anna även en ny loppis, en sån där man måste rota. Det gillar jag. Har blivit allergisk mot
vintage.

4.
Kameran har gått sönder och den gamla mobilen är stulen. Fast det är bara kameran som är jobbigt. Nu har jag även ny mobil, en snygg motorola. Ring. 0761 146936

5. Jag har börjat sy mycket igen, och verkligen mycket och för er som inte vet (fast det känns som jag säger det jämt) ihöst ska jag gå på textilakademin i Värnamo.

Jonas Åkerlund


 


Jag älskar Jonas Åkelunds videor. De har allt, precis som filmen ZOZO.
Jag älskar den fina balansgången.

09.2

Jag hatar stämplar man får när man är ute. Det är så äckligt fult. Nu står det "celsus"  med stora bokstäver på min handled.
JÄTTESNYGGT!

09


Iförrgår blev jag kär i en Fredrik och en stockholmare.
Fredriken skulle jag dock vilja ha lite längre och med bredare axlar och stockholmaren har tjej och var ganska gammal.
Igår blev jag kär i Navid Moldiri och hans gudar. Jag planerar nu en kupp mot Annas två skivor med dem.

Idag har jag än så länge inte blitt kär i nån, men dagen är ju inte heller slut än.

07

OK. Jag kör en sammanfattning till. Har inte tid att springa hit för varje liten sak, så jag blandar hejvilt.

På mindre än en vecka har jag fått två nya tjuvtittare på min bilddagbok. Vilket spännade liv jag måste ha, eftersom allt fler vill smygtitta på det.


Hallquist strumpor..
Och alldeles säkert har de flera av mina.



Ser ni. Härmed ser jag som mitt stora sommaruppdrag att få Anna lära sig att vara med på kort.
Det här som är nu går inte.


Fast här ska hon ändå ha en eloge. Duktig Anna!



Miriam och jag hittade den sötaste lilla hundvalpen jag nånsin sett.
Det är också därför kortet på den är lite suddigt, inte för att den vara sötast utan för att den var så söt att jag blev nervös. Den låg uppe på bordet och sov. Det bästa var att den låg som Bambi när han ramlar på isen. Alltså inga ben vikta, allt stod rakt ut.



För ett tag sen skrev jag om hur mycket mjölk som går åt här. För att ni inte ska tro att det var en engångsföretelse, så har jag fem nya tomma paket här. Fortfarande i proceduren sköljas-torka-slängas.


Kvällspromenad

Idag fyller Loe år, GRATTIS!
Och imorn bär det av till Smögen för då är det Pernillas tur.

idoltintin.

 
 
Tintin är den bästa hjälten i hela världen. 
Han är inte matcho, har inte hundra brudar och håller inte på att flashar runt, vilket är skönt. Han är mer bara en ung, spinkig man. Och han klarar alltid allt och har lösningar på alla problem. Det är värt att beundras. Han är min stora idol.

Och (detta upptäckte jag imorse) om man är uppe vid nio, kan man se Tintin på TV i sommarlovsmorgon. YES!

En kopp blanning


Jag funderar på att börja om på nytt. Eller mer att lära mig nått nytt. Typ att lära sig att sticka väldigt kompliserade sjalar.
Jag skulle vilja lära mig att virka också. Jag skulle vilja ha en virkad klänning. ( Det låter skitfult men är fint.)


Sen vill jag se nått nytt. Gärna nya småstäder i Sverige. Jag gillar att se småstäder. Fast jag vill inte bo i dem. Ibland saknar jag London, och att hela tiden vara mitt i smeten. Jag gillar smet.
Och HAHAHA jag har fixat fritidskort fast jag inte får och är för gammal. Enligt mina planer kommer man inte förlora på det även om man åker fast. Sen kör jag även med mottot, "det händer inte mig" (Att åka fast alltså)


Jag tror detta kommer bli en cykelsommar.
Har redan cyklat med galningarna flera gånger.



Och så vill jag sy, det ska jag göra ikväll. Nu är jag i Hunnebo och jobbar (?!) Det är jävligt svårt att jobba ordentligt när man kan pausa när man vill och inte har jobbuniform. (Ibland saknar jag Kochskas gamla hemska förkläden. Jag ska dit och tigga till mig ett gammalt en dag.)
Iaf. Förra sommaren andvände jag en mörkblå tygväska som jag hade sytt. Nu håller den på att falla sönder och det är dax att göra en ny. Det ska jag göra ikväll.

Egenligen vill jag göra mer av den här bloggen. Men hjärnan har helt tagit sommarlov och jag vet knappt vad jag ska skriva. Det är på en så hög nivå så jag ofta inte ens vet vad det är för dag.


Tja