F&F


Jag fundera ibland på vad som är bäst med London, eller iaf vad som är bättre här än i Sverige. Allt är ju så likt samtidigt som det finns otroligt många skillnader. En sak jag gillar bättre med London är alla marknader. Jag har aldrig i mitt liv varit med om så många bra. När man var liten gillade man dem för hoppborgens skull. Nu gillar jag dem för alla smådesigners skulle och alla antika saker och allt småplock.

Jag hittade en ny nyss, som jag ska till nu i veckan tänker jag mig. Dover Street Market. Ester&Sara, har ni varit där? Nån annan? Den ska tydligen vara väldigt flashig, dyrare och minimalistiskare.
Låter lite märkligt för en marknad, fast det ska bli spännande.


Var i östra London i söndags. Me like. Mycket billigare och mycket häftigare. Jag fyndade och fick äntligen, äntligen tag i tygväskor som jag så länge viljat ha, (jag har ju lämnat alla hemma..)







Ja just det. Jag har nya älsklingar också.
Bokstäver i dekorationsform. Precis som de ovan som jag köpt i min nya favorit affär. Om ni inte förstår, kolla in nya ELLE Interiör. Där är det en kille som har ett så sjukt fint hem med bokstavsdekoration. Jag vill gifta mig och flytta in dit genast.  <3

30 APRIL


Alla er som jag inte ser så ofta.
Gu vad jag tänker på er.
Jag hoppas ni mår bra.

Idag fyller även vår Carl-Gustav år. Hurra.

Nu är avgjort (fast jag trodde inte det var en tävling..)

Nu har jag ett favoritcafé och fyra som kommer strax efter. Jag tror att det var nu i veckan som jag kände att det var avgjort. Vinnaren blev Coffeeplant på Portobello. Det är inte finast och inte mysigast. Men det är skönast och både de som dricker kaffe där och de som jobbar är så trevliga.
Man kan säga att det är störtskönt!
Kom och hälsa på, jag vill visa alla detta bästa stället. (Och ni som inte kommer, här får ni lite blider.)





BTW. Idag ska jag på upptäcksfärd i östra London och leta streetart. Kanske ni får se nått sen.

Manlighetstest igen.

Jag gjorde testet en gång till. Svarade annorlunda på frågor, som jag gillade flera svar på (ni vet, som man alltid gör när man inte är nöjd med testen (herregud vad löljig man är, det är ju bara ett test))

Och resultatet blev nu 48. Jag mår nu bra och behöver inte göra testen en gång till.
Hejho!

Manlighetstest.

Jag gjorde ett manlighetstest precis. Fråga mig inte varför, för det vet jag inte. Iaf jag fick 30 poäng, medelsnittet är 112,7. Nu efteråt kände jag mig tom, som att jag inte har ett mål längre eller vet vad jag ska göra..

Ni kan ju också göra det om ni vågar riskera er hälsa.

http://www.environstudios.com/quiz/manlighet.php

Datum

När jag igår var och hämtade Emma och Gustav vid skolan, var det en liten kille som stod och pratade (eller skrek rättare sagt) till hans mamma och hennes vän.
" Jag är född år 2000 och jag fyller år den 7/7. Alltså fyller jag 7 år den 7/7 sommaren 2007."
Detta skrek han sen några tre gånger och var stormförtjust över. Som om att det var väldens största upptäckt.

Jo alltså, det är ju ett snyggt datum (Lovisa fyller även den 7/7.) Men tänk att få barn 2011, den 11/11. Det vill jag. Snyggt datum=snyggt barn. (Ehh.) Dock vill jag inte ha höstbarn, de får vänta så länge medans deras kompisar kan göra saker innan osv. Fast det blir ju aldrig mitt problem utan bara deras..

Slutsats: Jag måste hitta en lämplig fader innan 110211. Annars måste jag bli så väldigt gammal (vänta till nästa århundrande) för att få chansen igen.

Söt-Göt



Anna och Ida. Denna är för er.

(och han skulle nog gärna varit med i min gubbsamling..)

Bränna. GOSH!



GOSH.
Det är bara April, men jag har redan en bränna efter mina skor.
Okej okej, det är en väldigt liten bränna, väldigt liten.
Men glöm inte att det bara är april..

Jag säger det igen. GOSH!

Tian.

1. Jag vill att internet hemma ska fungera (nu gör det inte det och det är så iriterande.)
2. Min nya väska (som jag funderade över lite längre ner på sidan) är bäst! Dock kanske lite stor och stel, men han behöver nog bara komma i form.
3. Jag längtar inte hem, men jag längtar efter ett nytt jobb. Au pair-jobb är så underutvecklande.
4. Jag vill ha mer pengar.
5. Jag tror min MP3-spelare är sönder. Men jag vågar inte lyssna på den, för jag vill inte inse det. Då måste den till Frankrike och lagas och det är för omständigt.
6. Igår gick jag och Amanda en promenad mellan King´s cross och Notting hill. London är spännande, man kan gå på en gatan och sen vika av till en annan och då plötsligt vara i en helt ny värld och kultur.
7. Ida (<3) ditt brev var så roligt! Grisen är söt och tidningsklippen var tokiga (var är svenska dagstidningar påväg?)
8. Jag vill ha mer brev också.
9. I Lördags hittade jag och Hannah en liten liten kanal, men en liten promenadsslinga brevid. Så låg det husbåtar i kanalen också. Dit skulle jag vilja ta alla, (det är mitt nya smultronställe.)
10. Det sitter två svenskar mittemot mig nu på Kitchen&Pantry. Jag vill att de ska prata om hemliga saker utan att förstå att jag förstår allt. (Jag och Amanada pratar ofta utan att tänka att många säkert fattar, men det får man bjuda på.) Iaf. De mittemot mig pratar bara om tråkiga saker..

Tu vuo IÁmericano




Denna videon ger mig:

-Väldans väldans lust att tokdans.
-Gå på underground jazzklubbar.
-Färga håret ännu mörkare.
-Moppa (av nått konstigt skäl..)
-Kyssa Jude Law (men när vill man inte det?)


Njut vänner!

Hur gör man för att få youtube hit?

Ja just det. Jag vill ha så att man bara kan klicka igång filmsnutten direkt från sidan. HJÄLP!
Har massa jag vill visa.

Kan nån bota mig mot väsksjukan?

Ni som följer min bildagbok (pico) har redan sett denna underbara skapelse. Men den är så fin, så det går allt bra en gång till. Gosh. Den är verkligen en av väskorna i mina dagdrömmar. En sån väska man kan offra massa för (och det ska jag göra). £45 (45*13,5) får man lägga, men det är väl det värt? (Ja, det är det, ska ni svara då)

Den lilla vackerheten       

K

image21



Alltså, jag kan inte låta bli. Denna t-shirt (den gröna alltså) är så rolig.
Bara det att killen lyssnar på ipod samtidigt som.. Ja.
Jag tycker till och med att den är så rolig att jag funderar på att köpa den.
Jag är ju trots allt i andra ligan med min Maxima, så då kan gå imot ipod.
Dock hade man ju fått så många arga på sig och massa jobbiga kommentarer.

Men, ack ack. Jag tycker den är så komisk. HOHO.

JAG VILL, JAG VILL


1. Jag vill sy! Jag vill att senariet är: man vet att man ska ut på kvällen. Går igenom hela garderoben och inget är hundraprocentigt. Då sätter man sig och slänger ihop nått. Jag saknar att slänga ihop nått. Jag saknar att kunna göra nått av alla sina idéer. Nu har jag bara idéerna. Jag vill sy! Jag vet så mycket jag skulle vilja sy också. Å, tänka att bara sitta hela kvällen och en bit in på natten, fullt med tyger omkring sig och saxar och pennor och sy lite sådär. Gosh vad jag saknar det.

Och ni som nu tittar på er symaskin. Var glad åt den. Sy nått. Tänk på mig som så trånar effer en.

2. Jag vill inte ha mer sjuka barn hemma, idag är Gustav sjuk. Han är dock en väldigt söt och snäll sjukling. Men jag kan ju inte göra nått för att han ska vaktas. Han har visst fått en galet och svår sjukdom som gör att han vill rymma hemifrån.. (Eller så är det dumma lagar som säger att han inte får vara ensam. Men för att få lite nöje är det roligare att tänka att han är galen.)

3. Igår såg jag två väskor jag måste ha. Eller vill var ju det här inlägget om. Men dessa måste jag ha. Vet inte hur min ekonomi ska räcka till alla måsten. Köpte även Vouge som plåster på nått sår. Den var tråkig. Köp aldrig den.

ÅÅHHHH

image20



Åhhhh. Jag blev störtförälskad i allt!

1. Mannen som åker har kostym, vilken kombination.
2. Brädan är radiostyrt och han håller pistolstyret i handen (såg ut som en genomskinlig pistol, YEAH!)
3. Tjejen (hans tjej) hade hemskt fin trench.
4. Tjejen (hans tjej) hade hemskt fin väska.
5. De höll varandra i handen för att han inte skulle ramla.
6. Alla runt omkring smålog.
7. Så märkligt var det ändå inte, sånna här spektakel ser man ändå då och då.


Förbättrings-förslag.

Jag skulle behöva en blackburry (ett bra namn för övrigt på en sån liten sak). Egentligen inte för att vara viktig och vuxen, utan för att jag ibland tänker saker jag skulle vilja skriva här. Å även fast datorn bärs runt en del, så kan den inte jämt vara min väskhund. (Dock skulle jag isf bli rysligt stark, vilket jag vill, eftersom den väger så otroligt.)

Om ni förstår hur mycket mer och Emmigare min blogg skulle vara och roas av det tycker jag at ni samlar ihop er och ger mig en gåva i form av en blackburry (gärna snart). Så hade jorden iaf haft en gladare människa (fast jag är iofs glad ändå..)

Förövrigt har jag fått skavsår av mina heta metallicgröna skor. Det gör ont. (Amanda säger att de är giftiga/giftgröna) Det gör att jag tänker att mina fötter snart fräter sönder. Det är inte den roligaste tanken. Skotortyr.

Hittade en gammal lista. HOHO.

Praktikplatser man inte skulle vilja ha:

- Guantanamo
- Sortera nationella prov i en källare
- Djursjukhus


Lite kul att jag ansåg att Guantanamo och djursjukhus skulle vara lika hemskt..