Ibland när jag hittar bilder..

image19
foto. facehunter.com                                                            


Ibland när jag hittar bilder, så snygga som denna tex, vill jag förstora dem och rama in och hänga upp.
Tänk vad snyggt men en bamsebild på väggen som är skitsnygg.

Men.
Folk undrar alltid då vem det är som är uppsmälld på väggen (om kortet är stort alltså). Ska man då säga att man inte har en aning? Då blir man knäppförklarad. Man kanske helt enkelt ska ljuga ihop en historia om hur man känner fotot..
Eller ska man bara leka med tanken att ha stora bilder på väggarna med okända folk?

Om jag iaf skulle haft denna bilden på väggen skulle jag photoshopat den,
hon skulle nog fått mörklila skor eller nått.


Jag Saknar Curry

image18

Real AdidasLove

Så, nu har jag varit på Adidas orginal store. Jag lärde mig inte att sluta köpa det mesta i svart. Valet hamnade ändå tillslut på den svarta, och jag känner mig faktiskt som en lycklig ägare även om jag misslyckades med att köpa en anna färg.

Var väldigt sugen på den benvita. Men den är precis som min adidasvårjacka. Tråkigt att ha så lik..
Svart är ju alltid det svarta.


       

COS, I LIKE

Har nu besökt COS, H&Ms syster. Jag gillade det. Tänkte på att det var som Fillipa K, med mycket basplagg och fina enkla modeller. Dock var de flesta där inne över 35 (?!) En hel del tantigare plagg iofs, men mycket som jag gillade också.

Fastnade speciellt för en grå t-shirt i silke, och för ett par sovshorts (men som jag vill ha som vanliga sommarshorts) och för alla deras vita linnen. Jag älskar vita linnen! Jag kan inte få förmycket av dem och har säkert ett varje dag. Var tvungen att köpa en berlock. Dels för att jag vill ha en men också för att jag gillar påsana så mycket.. Ajaj. Shopping för att det är fina påsar är inte bra för varken ekonomin eller mig.

                             
          

Världens bästa skyddsängel.

Var på bio härromdan, här i London har de mycket mer reklam innan filmen än hemma. Men vad gör det, bioreklam är oftast på hög nivå! Den bästa var en bilreklam, and here´s the story:

Man följer trafiken i en statsmiljö, typ portugisisk miljö. Självklart är färgerna och allt runt omkring lagom fantastiskt och charmigt. Iaf varje bil har en skyddsängel, en man, både gammla och unga, med bar överkropp och stora vita fjädervingar. Efter ett tag börjar man följa en skyddsängel utan människa eller bil, som vandrar runt. Han lyssnar lite på pianospel, titta på en pojke som tittar på spindlar och letar lite förstrött efter sin person. När han väl ser sin person, en kvinna i en bil, följer han den på avstånd och mest håller bilen under uppsikt. När kvinnan parkerar och hoppar ut följer han upp med henne. Då behöver hon skydd igen, innan hade ju den supersäkra bilen gett henne det. Hoho.

Jag blev alldeles förälskad i reklamen. Kanske att det var den bästa reklamsnutt jag nånsin sett.

AdidasLove

Adidasjacktröjan och jag har länge haft ett distansförhållande. Dock ett väldigt kärleksfull sådant. Annars har ju faktiskt  inte mina distansförhållande gått så bra.. Ehum.

Iaf. Idag skulle jag få köpa den, för att jag haft en duktig spara-pengar-vecka. Men så var den svarta förstor (och jag har redan förmycket förstora kläder) och den beige var beige. Dilemma. Kanske jag fan bara skulle lära mig att inte alltid satsa på svarta saker. Den beiga är ju snygg!

KÖPA - KÖPA INTE - KÖPA - KÖPA INTE - KÖPA ...

Imorgon ska jag till Adidas orginal store och se om detta dilemma löser sig. En blågrågrön hade frälst mig.


     

Hoho.

För tjugo minuter sen stekte jag kanelpannkakor och drack chamgpagne samtidigt. Inte det man gör varje dag.
Men jag gillar roliga kombinationer.

Lite om buffalos, glass och jag-har-en-häftig-egen-stil.

1. I Onsdags (tror jag) strosade jag runt i Covent Garden och Soho. När jag njöt som mest, så såg jag plötsligt i ett skytlfönster, BUFFALOS.

Jag kom helt av mig.  Jag  visste inte om jag skulle skratta eller gråta? Visst att många englskmän är efter i mode och jag-har-en-häfigt-egen-stil, men detta var väl ändå det värsta. Måste dit och dokumentera en dag, annars kommer folk aldig att tro mig..

(Bara detta inte är det häftigaste man kan ha innom jag-har-en-häftig-egen-stil)


2.  Jag längtar tills jag flyttat hemifrån på riktigt och bor i en snygg lägenhet i Götet. Då ska jag göra mängder med köttfärssås och frysa in i portionspåsar. Sen ska jag även ha en 4,7 liter glasslåda i frysen. Mums.

SUG

Jag har ett väldigt sug efter ett hallonrött hårband. Gärna ett lite bredare.
Nån som vet en affär med hallonröda hårband?

LondonLove

Gosh.
Sågott som varje dag tänker jag på hur jag älskar London.
Älskarälskarälskar.

Så, varsegoda, en liten lista: (Listor är förövrigt nått av det bästa jag vet)

1. På "Kitchen & Pantry", mitt favorit fik, sätter man sig i samma soffa som främlingar. Bara för att man vill sitta i den sköna soffan och det svenska "jag-vill-inte-störa-och-ta-plats" finns inte. Så folk knör tills det inte finns mer plats kvar.
2. Londons hus är slitna, Puts och färg har lossnat. Men folk försöker inte flasha för grannen, utan fixar bara när det håller på att falla ihop helt.
3. Våren (eller ska man säga sommaren). En kille cyklade precis förbi i shorts och t-shirt. Ho.
4. Alla färger på husen. Igen detta att man inte bryr sig så mycket om grannen. Huset mittemots underdel är gul, detta husets underdel mörklila.
5. Trådlösa nätverk på många caféer. Kan det bli bättre?

Om jag får lov att säga att det är sommar..

Om jag får lov att säga att just nu är det som en svensk sommar i London. Jag kan inte tänka mig nått bättre just nu tror jag. Fast mer vänner, mer ledigt och mer upptäcksfärder hade ju inte varit fel. Dagens sommarklädsel var på snudden för varm. Gosh. Jag älskar detta.


Blaffiga läppar.



Oftast tycker jag inte det är så snyggt med stora läppar. Som Angelinas, jag fattar inte grejen med att hon skulle ha världens snyggaste mun. Det blir oftast bara läppar och läppglans överallt. Men så såg jag några blider på Courtney Love. På vissa blider passar hon så bra i den munnen, på andra mindre. Iaf, här med utnämner jag henne till att vara den som passar bäst med stora läppar.