070530 (sammanfattning)


  • Förut såg jag min vinterjacka gå förbi fönstret. Så kallt är det verkligen inte.
  • Internetet hemma är nere, nu är jag på kaffebar. Det är därför det inte blitt nått nytt här.
  • Imorn kommer Loe, det ska bli fantastiskt att visa henne alla mina favoritplatser. Som alla andra dissat för det inte låter lika häftigt som topshop med fyra våningar (som jag förövrigt aldrig är på längre, det är förtråkigt). Fast Amanda har stått ut med alla dessa ställen. Hon är bra hon.
  • I veckan kommer ett brev hit från textillinjen i Värnamo som jag sökt. Jag är bajsnervös (eller bara ganska, det känns fortfarande förlångt bort)
  • Numera äter jag mest honungsyoghurt med färska jordgummar och blåbär i till frukost (hm. Detta skriver jag bara för att ni ska bli avundsjuka)
  • Härromdan fick jag förresten två sommarjobb om jag vill. Fast det är skitjobb. Dels kan jag städa och tvätta två dar i veckan hos Hallquist i Hunnebo, (det ska jag ta). Och sen kan jag jobba på café Snäckan också om jag vill. Fast det vill jag inte, fyra år på café räcker och blir över. Å visst är jag sugen på att mixtra med en espressomaskin ibland, men inte så sugen..

070529


Jag vet inte vad jag ska skriva fast jag vill skiva massa.

Lovisa. Jag hör av mig strax. När allt fixats upp.



YAY.


Yay. Jag har äntligen köpt parkasen jag så länge tänkt på. Och så bröt jag mot H&M-regeln igen. Mohahahaha.
Gosh, jag är kär i den. (Jag är kär i London med och nått mer som jag inte minns nu.) Jag vill iaf ha den hela tiden, men trots att det bara är ett lager vanligt jacktyg är det för varmt.
(Jag hatar värmen.)




Sen hittade jag självklart svarta klänningar som jag vill ha.
(När hittar jag inte det?)


dumsnut


Jag vet inte vad jag håller på med.
Förra inlägget fick tydligen heta 070423070424. Gårdagens och dagens datum tänkte jag.

Jag vill dra nått mörkt, svart, lurvigt (dött tänkte jag plötsligt skirva, men det är äckligt så jag låter bli) över huvudet och sen vakna imorn och kunna focusera på siffrorna. Kanske att bokstäverna tatt mig med storm.
Eller snarare med en orkan.

070423070424

Det här går inte så bra nu.
(Fast) det går bra nu < yoyo. Petter. Kommer nån ihåg?
Vad gör han nu? Såg en video där han var med, den är snyggt filmad. Jag lägger upp den.






OK. Jag har tänkt att skriva massa om ingenting.
Eller hade tänkt. Kommer jag ihåg vad jag tänkte?
Nej.

Iaf. Igår blev jag bestulen. Några fitttjejer (ursäkta ursäkta, jag använder aldrig detta ord. Men jag är säker på att det är det enda de va och det var det första jag tänkte också. Jag tror för gott om folk. Jag är för naiv. Men jag fattar inte att man kan göra sånt. Jag fattar det inte.) Jag märkte det iaf, de var precis bakom mig i affären flera gånger och jag kände att väskan rörde sig. Jag är mer än hundra procent säker. Dock tänkte jag inte att det var det. Jag är som sagt för godtrogen.
De tog 35£ som jag skulle handla mat för. Då hämta jag mina egna pengar, för jag tänkte ändå att om jag blitt av med Peters pengar så får jag ersätta. Fast sen tyckte han väl synd om mig så jag fick tillbaka det jag lagt ut. Jag är iofs glad för det, men jag upprörs fortfarande av dessa onda *



Slut på tråkigheter.

Ida. Jag var nyss på ett museum. Natrual History. Det var mycket där som påminde om dig. Ehh. Enjoy.


fvth. skyll-dig-själv-fåglar från ice age, adi=ida, en rex och en släkting till snopphästen.


Sen såg jag som vanligt fler fina bokstäver jag vill ha.



Sen har jag även fått en till som smygkikar på min bllddagbok. Ingen aning om vem. Men vad lite som kan göra bra ibland.

Hoho.

image58

OK. Detta blir nån slags sammanfattning.

Och organiserad som jag är har jag delat in det i fyra grupper. (Ho)


Helgen:


Söndagen spenderades i Green Park. Det var fint, men jag sov mest på filten och sen fick jag mensvärk så då åkte jag hem.
Här är jag iaf med Manda. Hon åker hem snart. Det blir sorgligt.

Fredagskvällen i Camden blev väldigt lyckad och gav mig flera skrubbsår. Jag tror jag räknat till tre-fyra stycken.


Jag gillar verkligen detta smygkort. Extra mycket gillar jag det för att pojken står där borta och sträcker ut armarna. Det gör allt. Jag älskar för fan den pojken.


Annat:


Varför ser det ut som det är en brasa under hundens svans? Kan de inte måla bajs? Eller ska man elda upp bajset? Grilla hundens svans? Och vilken hund bajsar två spikraka korvar i kors? Jag kan förstå att allt är gult (även fast det inte finns gula hundar eller gult bajs, iaf inte gult bajs). Det är ju för att det ska synas. Men allt det andra..

Emeli har länkat från sin blogg till min BD. Ni kan se själva. http://emeliestenstrom.blogspot.com/
Jag känner en enorm stolthet.

Jag är uppe i 600 bilder exakt på min BD. Jag vill nästan inte lägga till mer för att förstöra talet.


På Sainsbury´s kan man köpa ett vatten som har sniglar på etiketten. Ja, jag fattar också att det ska vara grönska, men det ser ut som singlar. Hur sugen blir man då egentligen?


Jag älskar tak och utstående bokstäver. Sånna ska jag ha i mitt kommande hem.
(Bokstäver alltså, även om jag allt har tänkt mig ett tak det med.)


Måndagen:

Appropå tak. Detta var nått av det bästa jag läst på länge. Detta ska jag verkligen göra. http://www.svd.se/dynamiskt/kultur/did_15418176.asp

På min favoritkaffebar har de en cyckel.  De cyklar på den innomhus. Personalen håller på att skratta ihjäl sig och måste springa ut på gatan för att kunna sansa sig. Jag saknar att ha arbetskamrater och att vara tvungen att sätta sig på Kochskas köksgolv för att man skrattat förmycket. Nu saknar jag min och Saras bokstavsgymnastik också. Den var kul.


Oj:

Oj ja. Vad långt det blev.

070518




Idag har jag haft det dödskönt.




Ida & Msn


Msn 070517

Emma säger:
gaaaaahhheee
elakskyltdocka // 'Cause talk is cheap // säger:
ugga uuu-h pffffiii tvvii uuaa
Emma säger:
uhhkkuhhkkkuhhkkk



Ibland har jag och ida så väldigt givande konversationer.

070517

London är mer patrotiskt än man tror. Det bevisas genom att många, många caféer, butiker och kaffebarer spelar Beatles som bakrundsmusik. Jag har aldrig hört Beatles som bakgrundsmusik innan, men jag tror jag gillar det.

Sympatifunderingar.

Tänk vad roligt det hade varit om de som jobbade i mammakläds-affärer var tvungna att ha en sympatimage, del för att visa upp kläderna som de sålde, som i vanliga affärer. Dels för att de skulle prata magar med kunderna. Kul också om de fick en beskrivning på magen. Typ; tror att det blir en flicka, funderar på Johanna eller Karolina, bor med pappan i en trea och hur "graviditeten" går.
Eftersom kundkretsen hela tiden byts ut (om det inte finns nån som tycker det är rysligt snyggt med mammakläder även när man inte är gravid) så skulle det kunna fungera. Bara man har en plan och organiserar och har koll. Kanske man skulle köra med att bara en av de anställda skulle vara "gravid" i taget. Fast det är väl ingen ergonomisk arbetssituvation, bära omkring på en stor fejk-mage hela tiden.
Fast väldigt roligt skulle det vara, att ens jobb var att bära en sympatimage. Hoho.

SNYGGT SNYGGT.



Jag brukar inte tänkta på filmintron så mycket. Men detta är särklass!

Jag tycker synd om er som bara får se det i en sån liten ruta. För delatjerna är fantastiska. Idéen är fantastik, bara det att en kille blir dödad av en ruter, och en annan av en spader. Gosh. Bara introt gör att det är värt att se Casino Royal. Scenen efter intro är också bäst. Man kan säga att jakten går som en dans på byggarbetsplatsen och i ställningarna. Jag kan inte sluta titta på den. Enjoy.

Söta!

image47


ÅHH JAG VILL HA!!

Notis


Helgen har också varit fruktansvärt bra. Jag hoppas för er egen skull att jag orkar lägga upp och visa.
Sen har jag konstaterat att söndagar är de bästa dagarna och att jag nu har hittat Londons bästa pärla: En å. Det som kommer på andra plats är COS, kanske den affären med världens bästa affärsidée. Bästa kvalite till bästa pris. Jag älskar det.

Sen saknar jag er. Eller jag tänker mer på er. Jag har det väldigt bra här nu när jag hittat ån.

Amy




Denna låten har gett mig en ny idol.

Amy är kool för att hon har en naken tjej tatuerad på armen, videon har sådär läskigt fina färger och för att hon har en så skön röst. Jag funderar till och med på att köpa albumet på riktigt.

Ehe



När ni sett den:
Skulle det inte på nått sätt vara häftigare att vara tia på allt? Det känns som det skulle vara svårare.

Hoho.


Idag läste jag detta på
http://www.tjuvlyssnat.se/index.php

Nils Eriksonterminalen, Göteborg

Tre killar ~14 diskuterar ett kommande kemiprov.
Kille 1: Jag tror fan inte att jag kommer att klara provet, jag har knappt läst på alls.
Kille 2 (ironiskt): Det är lugnt, det räcker att du vet vid vilken temperatur vatten kokar så får du godkänt.
Kille 1 (funderar en liten stund): Alltså, vatten kokar på 6:an.
Kille 2: Vadå 6:an?
Kille 1: Ja, på spisen alltså.
Kille 3 (ser uppgiven ut): Du kommer nog att få IG trots allt.


 

Ibland är folk så fantastiskt roliga.. Jag var med om ungefär samma sak härromdan. Fast åt andra hållet.
Victor är ju söt, men han har inte alltid alla hästar i hagen. Han försa sig, vi började gapskratta och det tog ett tag innan han klurade ut varför och vid vilken temperatur vatten faktiskt fryser..

9951

Idag har jag gått mer än 9951 steg.
Jag är bra på det här med gåendet.

070508 2




Jag gillade tvåan och fyran, sen tappa jag räkningen. Men sista var kanske bäst.

070508


När Amanda och jag började umgås här, konstatera vi att handla på H&M i London när man är svensk är inte så häftigt. Vi förbjöd det, för att man skulle utnyttja alla andra affärer till fullo. Därför har jag inte varit där på evigheter.

Fast imorse när håret var jobbigt och slikigt och bara ville vara fult. Å när toffsarna var försvunna. Beslöt jag mig för ett besök på H&M. Och gode gud. Jag älskar H&M. Hittade massa av köpglada saker, men har man bestämt att man inte ska handla där så har man.

Fast så hittade jag min drömdrömdrömsjal och blev tvungen att köpa den. Den är svart, bred, stickad och tunn, det kan inte bli bättre.

Så trotts att London är nått av det bästa i världen så är H&M det med.



Sen har jag också varit på ett av mina fem favoritcafé som jag inte varit på innan. Det jag gillade mest där, var att man fick en kaka och att de hade shockrosa tak.

Självklart är det så även, just när man behöver sina pengar till viktigare saker än materiella ting, så hittar man det bästa. Självklart..


Jag känner på mig att nått speciellt behöver hända snart.

Och så börjar jag bli nojig över mitt internetanvändande. Jag måste uppleva nått nytt, varsomhelst.
Och så vet jag inte om jag gillar bloggar alls egentligen.

KateCrap



image40




Svängde in på Topshop för att titta på Kates kollektion. Jag gillar henne, men detta var så tråkigt. Har aldrig gillat när folk bara för att de är kända ska in på ny marknad bara för att de har chansen. Det mesta jobb är för fan riktiga jobb, inget man bara gör sådär. Har verkligen väldigt svårt för sånt, typ att jag till och med undviker filmer som innerhåller jobb-byten.
Jag kanske borde söka hjälp för det.

Kul scenografi iaf. Det är ändå nått.

070417

För några veckor sen stal jag ett glas. Ett väldigt snyggt glas.
Det var en av anledningarna till att stjäla.

Vi var på en klubb/bar, ett sånt ställe vars ingång inte syns och man måste stå på gästlistan (som vi gjorde) eller bli "godkänd" av de stöddiga vakterna. Och om man blir godkänd får man betala ett inträde på 300 kr.

Iaf. på Umbaba, en afrikansk-inspirerad klubb, med mycket mönster, få färger och rosa ljus fick man inte:
Ringa innanför dörren, Amanda blev dirigerad till källaren där det sjävklart inte fanns nån teckning.
Dansa var man ville. Vakterna flyttade på en.

Sen betalade jag också 140 kronor för min cosmopolitan. Nån stans där bestämde jag att glaset skulle med hem.


2 MAJ


Jag har saknat Göteborg hela veckan, eller mer sju dagar tillbaka. Och så såg jag detta.
http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=113&a=343146
Då saknade jag Götet ännu mer.

jag vill bli en grottmänniska


Jag fick en stegräknare härromdan av min mor. Det är bra, för den kan räkna hur många km man gått, hur många kalorier man bränt och hur många steg man tagit och något onödigt till. Dock har jag blivit besatt av den och vill slå rekord. Eller inte rekord, men om man går 5000 steg per dag är det bra motion. Grottmänniskorna gick 15000 per dag. Jag vill gärna var en grottmänniska, bara man räknar bort grottan.

Iaf på min promenad i söndags i östra London gick jag 14436 steg, På min promenad idag till Hammersmith gick jag 12057 steg. Det är hyfsat. Och tänk på att det då också bara är promenaderna och inte allt småspring hela dagen.

Yay. Jag är nästan en grottmänniska.